Megbízható szoftverfejlesztés: az együttműködés vezérli és a növekedés elősegítésére tervezték

Megbízható szoftverfejlesztés

A Nexen IT egy olyan szoftverfejlesztő cég, amely személyre szabott digitális megoldásokat kínál üzleti vállalkozások számára. Elkötelezettek vagyunk a testreszabott megoldások kidolgozásában, amelyek valódi üzleti értéket nyújtanak. Célunk, hogy progresszív és innovatív technológiai megoldásainkkal javítsuk a vállalkozásokat.

Munkatársaink

Csapatunk magasan képzett, munkájuk iránt szenvedélyes szakemberekből áll. Megalkuvást nem ismerünk munkánk minőségét illetően. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezettek vagyunk a munkatársaink jóléte, és egy biztonságos és támogató munkahely megteremtésében, ahol mindenki hozzájárulhat ötleteivel és tehetségével működésünkhöz.

Amit a legjobban csinálunk

A megbízhatóság iránti elkötelezettségünkkel elősegítjük, hogy ügyfeleink biztosak legyenek abban, hogy a legjobb minőségű, csak rájuk szabott megoldásokat kapják. Testreszabott szoftverfejlesztési szolgáltatások nyújtásában szerzett 10+ éves tapasztalatunkkal ideális partnerek vagyunk minden digitális igényének kielégítésére, amelyek elősegítik vállalkozása növekedését.

Megbízható szoftverfejlesztés

Informatikai tanácsadókból, megoldástervezőkből, műszaki csapatokból, adat- és biztonsági mérnökökből álló cégünk egyszerűvé teszi a folyamatot a probléma azonosítástól a megoldás megvalósításáig. Ott leszünk az egész út alatt, és ügyelünk arra, hogy ne adja fel félúton.

Büszkék vagyunk a több, mint 100 sikertörténetünkre. Portfóliónk tanácsadói, szoftver bevezetési és digitális átalakítási projekteket tartalmaz. Szakszerűen kezeljük több iparág szabályozási és megfelelőségi követelményeit.

SIKERTÖRTÉNETEK

Válogatott sikertörténetek portfóliónkból

Büszkék vagyunk rá, hogy megoszthatjuk Önökkel néhány sikeres projektünket, amelyeket ügyfeleink számára megvalósítottunk. Portfóliónk kiterjedt, és számos iparágat, szektort magában foglal, a startupoktól a nagyvállalatokig. A következő történetek csak néhányat mutatnak be a számos kihívásból, amelyekkel megküzdöttünk, és az ügyfelek számára elért eredményeink közül.

nexenit absolutely woman app

Absolutely Woman

A mobilalkalmazás három főbb funkciót kapott: az előfizetők hozzáférnek a zárt tartalmakhoz, egyedi fejlesztésű teendők és naptár modul, valamint a Wordpress-be integrált egyedi fejlesztésű push üzenetküldő plugin segítségével valósul meg a motivációs értesítések küldése. A projekt iOS és Android alkalmazás fejlesztésével valósult meg, melyhez a weboldal adja a backendet.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit inter-cars icoin crm

Inter Cars

Az Inter Cars Hungária Magyarország egyik meghatározó autóalkatrész kereskedelmi szereplőjeként szerződött partnereinek egyedi hűségpontrendszert és webáruházat biztosít. A komplex igények alapján meghatározott fejlesztés megvalósította a teljes hűségpontrendszer arculatának elkészítését, a webáruház backend és frontend oldali létrehozását, valamint a teljes rendszer integrálását a vállalati folyamatokba.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit ihml i hack my life

I Hack My Life

A hagyományos életvezetési tanácsadással ellentétben az I Hack My Life komplex ön-coaching rendszere határozottan a saját kezünkbe adja a hatalmat. A teljes arculati megjelenés, valamint a komplex informatikai kivitelezés előtt speciális üzletviteli tanácsadással is támogattuk ügyfelünket üzleti tervének összeállításában és a lehetséges nemzetközi terjeszkedési irányok kialakításában.

Ossza meg velünk IT igényeit

Olvassa el, hogy mit mondanak rólunk ügyfeleink

A NEXEN IT-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A kiválóság iránti elkötelezettségünket tükrözik az ügyfeleinktől kapott visszajelzések, akik folyamatosan kiválónak értékelik munkánkat.

Konzultációra van szüksége?

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!