AI-vezérelt szoftverfejlesztési szolgáltatásaink számos előnyt kínálnak

HATÉKONYABBAN ÉS OPTIMÁLISABBAN

A mesterséges intelligencia erejének kihasználásával a vállalatok javíthatják termékeik minőségét, csökkenthetik költségeiket, és versenyelőnyre tehetnek szert iparágukban.

Az általunk kínált mesterséges intelligencia által vezérelt szoftverfejlesztési szolgáltatások segítik ügyfeleinket fejlesztési folyamatuk egyszerűsítésében, kódjaik minőségének javításában és üzleti céljaik hatékonyabb elérésében. Összességében az AI-vezérelt szoftverfejlesztési szolgáltatások számos olyan előnyt kínálnak, amelyek segíthetik a vállalatokat céljaik eredményesebb elérésében.

A sebesség és a hatékonyság javítható AI-vezérelt szoftverfejlesztésünkkel

Az AI képes automatizálni a szoftverfejlesztés számos aspektusát, például a tesztelést, a kódellenőrzést és még a kódírást is. Ez jelentősen csökkentheti a szoftverfejlesztéshez szükséges időt és erőfeszítést, ami gyorsabb piacra kerülést és alacsonyabb fejlesztési költségeket tesz lehetővé.

Minőségi fejlesztéseket biztosítunk az AI-alapú szoftverfejlesztéssel

Az AI segíthet a szoftverek minőségének javításában a hibák azonosításával és kijavításával, a kód olvashatóságának és karbantarthatóságának javításával, valamint a teljesítmény optimalizálásával. Ez megbízhatóbb és robusztusabb szoftverhez vezethet, amely megfelel vagy meghaladja a felhasználói elvárásokat.

ai-driven

Az AI-vezérelt szoftverfejlesztés további előnyei közé tartozik a nagyobb skálázhatóság, a jobb erőforrás-kihasználás, valamint a nagy mennyiségű adat elemzése a fejlesztési döntésekhez szükséges minták és meglátások azonosítása érdekében.

Az AI-vezérelt szoftverfejlesztés a gyorsabb, hatékonyabb és jobb minőségű szoftverfejlesztés révén segíthet a szervezeteknek versenyképesek maradni a gyorsan változó digitális környezetben.

Elégedetlen jelenlegi IT-szolgáltatójával?

Váltson a NEXEN IT-re – jól végezzük a munkánkat.

SIKERTÖRTÉNETEK

Válogatott sikertörténetek portfóliónkból

Büszkék vagyunk rá, hogy megoszthatjuk Önökkel néhány sikeres projektünket, amelyeket ügyfeleink számára megvalósítottunk. Portfóliónk kiterjedt, és számos iparágat, szektort magában foglal, a startupoktól a nagyvállalatokig. A következő történetek csak néhányat mutatnak be a számos kihívásból, amelyekkel megküzdöttünk, és az ügyfelek számára elért eredményeink közül.

nexenit absolutely woman app

Absolutely Woman

A mobilalkalmazás három főbb funkciót kapott: az előfizetők hozzáférnek a zárt tartalmakhoz, egyedi fejlesztésű teendők és naptár modul, valamint a Wordpress-be integrált egyedi fejlesztésű push üzenetküldő plugin segítségével valósul meg a motivációs értesítések küldése. A projekt iOS és Android alkalmazás fejlesztésével valósult meg, melyhez a weboldal adja a backendet.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit inter-cars icoin crm

Inter Cars

Az Inter Cars Hungária Magyarország egyik meghatározó autóalkatrész kereskedelmi szereplőjeként szerződött partnereinek egyedi hűségpontrendszert és webáruházat biztosít. A komplex igények alapján meghatározott fejlesztés megvalósította a teljes hűségpontrendszer arculatának elkészítését, a webáruház backend és frontend oldali létrehozását, valamint a teljes rendszer integrálását a vállalati folyamatokba.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit ihml i hack my life

I Hack My Life

A hagyományos életvezetési tanácsadással ellentétben az I Hack My Life komplex ön-coaching rendszere határozottan a saját kezünkbe adja a hatalmat. A teljes arculati megjelenés, valamint a komplex informatikai kivitelezés előtt speciális üzletviteli tanácsadással is támogattuk ügyfelünket üzleti tervének összeállításában és a lehetséges nemzetközi terjeszkedési irányok kialakításában.

Ossza meg velünk IT igényeit

Olvassa el, hogy mit mondanak rólunk ügyfeleink

A NEXEN IT-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A kiválóság iránti elkötelezettségünket tükrözik az ügyfeleinktől kapott visszajelzések, akik folyamatosan kiválónak értékelik munkánkat.

Konzultációra van szüksége?

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!