Korszerűsíteni szeretné régi alkalmazásait és javítani kívánja üzleti működését?

MOZDÍTSA ELŐRE VÁLLALKOZÁSÁT A JÖVŐ FELÉ

Cégünk alkalmazásmodernizálási szolgáltatásokat kínál, hogy segítsük Önt céljai elérésében.

Szakértői csapatunk segíthet abban, hogy régi alkalmazásait modern, felhő alapú megoldásokká alakítsa, amelyek skálázhatóbbak, hatékonyabbak és biztonságosabbak. Alkalmazáskorszerűsítési szolgáltatásainkkal csökkentheti IT-költségeit, javíthatja agilitását, és több értéket biztosíthat ügyfelei számára.

A teljesítmény és a skálázhatóság javítása

A régebbi alkalmazásokat nehéz lehet skálázni, és teljesítménybeli problémákat okozhat. Az alkalmazások korszerűsítésének célja ezen alkalmazások teljesítményének és skálázhatóságának javítása a modern technológiák és architektúrák kihasználásával.

Fokozza a biztonságot és az iparági megfelelőséget

A régebbi alkalmazások sebezhetőek lehetnek a biztonsági fenyegetésekkel szemben, és előfordulhat, hogy nem felelnek meg a jelenlegi iparági előírásoknak. Az alkalmazások korszerűsítésének célja ezen alkalmazások biztonságának és megfelelőségének fokozása korszerű biztonsági intézkedések bevezetésével és a hatályos előírásoknak való megfelelés biztosításával.

Csökkentse a költségeket és növelje a hatékonyságot

A régebbi alkalmazások karbantartása költséges lehet, és előfordulhat, hogy nem olyan hatékony, mint a modern alkalmazások. Az alkalmazások korszerűsítésének célja a költségek csökkentése és a hatékonyság javítása a modern platformokra való átállás és a folyamatok egyszerűsítése révén. Ez a vállalkozásának termelékenységét és jövedelmezőségét növeleheti már rövid távon is.

Alkalmazás és szoftver korszerűsítés

Az alkalmazások korszerűsítésének három fő megközelítése létezik az alábbiak szerint:

Rehoszting: a rehoszting magában foglalja a régebbi alkalmazások modern platformokra, például a felhőbe történő áthelyezését anélkül, hogy az alkalmazáson jelentős változtatásokat hajtanánk végre. Ez a megközelítés viszonylag gyors és alacsony kockázatú, de nem feltétlenül használja ki teljes mértékben a modern technológiák előnyeit.

Refaktorálás: a refaktorálás magában foglalja az alkalmazás kódjának vagy architektúrájának módosítását a teljesítmény, a skálázhatóság vagy más szempontok javítása érdekében. Ez a megközelítés időigényesebb és több szakértelmet igényel, de jelentős javulást eredményezhet az alkalmazásban.

Újjáépítés: az újjáépítés az alkalmazás teljes újrakódolását jelenti a semmiből, modern technológiák és architektúrák felhasználásával. Ez a megközelítés a legidőigényesebb és legköltségesebb, de egy rendkívül jól skálázható és hatékony alkalmazást eredményezhet, amely jobban megfelel az üzleti igényeknek.

Forduljon hozzánk még ma

Tudjon meg többet arról, hogyan segíthetünk alkalmazásai modernizálásában és üzleti céljai elérésében.

SIKERTÖRTÉNETEK

Válogatott sikertörténetek portfóliónkból

Büszkék vagyunk rá, hogy megoszthatjuk Önökkel néhány sikeres projektünket, amelyeket ügyfeleink számára megvalósítottunk. Portfóliónk kiterjedt, és számos iparágat, szektort magában foglal, a startupoktól a nagyvállalatokig. A következő történetek csak néhányat mutatnak be a számos kihívásból, amelyekkel megküzdöttünk, és az ügyfelek számára elért eredményeink közül.

nexenit absolutely woman app

Absolutely Woman

A mobilalkalmazás három főbb funkciót kapott: az előfizetők hozzáférnek a zárt tartalmakhoz, egyedi fejlesztésű teendők és naptár modul, valamint a Wordpress-be integrált egyedi fejlesztésű push üzenetküldő plugin segítségével valósul meg a motivációs értesítések küldése. A projekt iOS és Android alkalmazás fejlesztésével valósult meg, melyhez a weboldal adja a backendet.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit inter-cars icoin crm

Inter Cars

Az Inter Cars Hungária Magyarország egyik meghatározó autóalkatrész kereskedelmi szereplőjeként szerződött partnereinek egyedi hűségpontrendszert és webáruházat biztosít. A komplex igények alapján meghatározott fejlesztés megvalósította a teljes hűségpontrendszer arculatának elkészítését, a webáruház backend és frontend oldali létrehozását, valamint a teljes rendszer integrálását a vállalati folyamatokba.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit ihml i hack my life

I Hack My Life

A hagyományos életvezetési tanácsadással ellentétben az I Hack My Life komplex ön-coaching rendszere határozottan a saját kezünkbe adja a hatalmat. A teljes arculati megjelenés, valamint a komplex informatikai kivitelezés előtt speciális üzletviteli tanácsadással is támogattuk ügyfelünket üzleti tervének összeállításában és a lehetséges nemzetközi terjeszkedési irányok kialakításában.

Ossza meg velünk IT igényeit

Olvassa el, hogy mit mondanak rólunk ügyfeleink

A NEXEN IT-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A kiválóság iránti elkötelezettségünket tükrözik az ügyfeleinktől kapott visszajelzések, akik folyamatosan kiválónak értékelik munkánkat.

Konzultációra van szüksége?

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!