NEXEN IT | Blog | weboldalak karbantartása és frissítése

Miért fontos a weboldalak karbantartása és frissítése?

A vállalkozása weboldala az egyik legfontosabb internetes megjelenése. A folyamatos frissítés és karbantartás nem csak az esetleges hekkelések megelőzése miatt fontos, hanem a honlap biztonságának megőrzése érdekében is. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes rendszeresen frissíteni a weboldalakat és milyen előnyökkel jár ez a vállalkozása számára.


NEXEN IT Blog Field Sales

Felhő alapú megoldások vállalkozásoknak

Egy gyorsan változó digitális világban a magyar vállalatoknak folyamatosan alkalmazkodniuk kell az új technológiai trendekhez, hogy lépést tartsanak a versenytársaikkal és megfeleljenek ügyfeleik elvárásainak. Azon vállalatok, amelyek kevés erőforrással és szaktudással rendelkeznek a webfejlesztés és szoftverek terén, gyakran kerülnek hátrányba. De mi lenne, ha egy egyszerű megoldással nagy mértékben növelhetnénk hatékonyságunkat és rugalmasságunkat? Itt jön képbe a felhő alapú technológia.


NEXEN IT Blog Field Sales

Field Sales a Digitális Korban

A digitális korban a Field Sales is megújúlhat, különösen, ha mobilalkalmazások és CRM rendszerek összehangolt működése segíti. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan tudjuk az ügyfeleink számára átalakítani a field sales területet a digitális technológiák segítségével. Megismerheti a fejlesztések során használt új eszközöket, lehetőségeket és funkciókat, a GDPR előírások betartásának fontosságát, és azt, hogyan segíthetnek ezek a technológiák a hatékonyság növelésében és a valós idejű adatgyűjtésben. Ismerje meg, hogyan forradalmasíthatja a digitális átalakulás a field sales területét!

NEXEN IT Blog MVP

Mi az MVP szerepe a mobilalkalmazás fejlesztésben?

A mobilalkalmazások olyan szoftveralkalmazások, amelyeket kifejezetten az okostelefonok és a táblagépek használatára terveztek. Azonban, hogy az alkalmazások valóban sikeresek legyenek, fontos megfelelő tervezési és fejlesztési folyamatokat követni. Az egyik ilyen fontos folyamat az MVP, azaz a Minimum Viable Product, amely az alkalmazás fejlesztésének kezdeti szakaszában jön létre. Ez a cikk részletesen ismerteti, hogy mi az MVP és miért fontos a mobilalkalmazás fejlesztésénél.

NEXEN IT Blog Mobile App Developing

Hogyan készítsen vállalkozásának mobilalkalmazást?

A mobilalkalmazások egyre fontosabb szerepet töltenek be a vállalkozások életében. Nem csak a felhasználók szempontjából jelent előnyt a mobilalkalmazás, hanem a vállalkozások is egyre gyakrabban ragadják meg az alkalmat, hogy a mobilapplikációban értékesítést, márkázást végezzenek, vagy éppen a vállalkozásukat hatékonyabban, profitábilisabban működtessék. De hogyan kezdjünk neki a vállalkozásunk számára egy mobilapplikáció készítésnek? Ebben a cikkben bemutatjuk a főbb lépéseket.

NEXEN IT Blog Mobile App Developing

A mesterséges intelligencia (AI) előnyei és perspektívái

A mesterséges intelligencia (AI) előnyei és perspektívái című cikkünkben a mesterséges intelligencia alkalmazási lehetőségeit és jövőbeli kilátásait járjuk körbe a szoftverfejlesztés és a különböző iparágakban tevékenykedő vállalkozások tekintetében. Az AI technológiák már ma is nagy hatással vannak a különböző szektorokra és előrejelzések szerint a jövőben még nagyobb szerepet fognak betölteni. Ebben a bejegyzésben a következő fejezetekre bontva foglalkozunk a témával...

Konzultációra van szüksége?

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!