Információs Technológiai Tanácsadás

IGAZÍTSA IT STRATÉGIÁJÁT AZ ÜZLETI IGÉNYEIHEZ ÉS FOLYAMATAIHOZ

Az informatikai tanácsadás fontos szerepet játszik a vállalkozások hatékonyságának, skálázhatóságának és versenyképességének javításában.

A NEXEN IT alapítói több mint 10 éves IT iparági tapasztalattal rendelkeznek, és segítséget nyújtanak a digitális átalakulás folyamatában a tervezéstől a megvalósításig. Használja ki a NEXEN IT munkatársainak szakértelmét és mély technológiai tudását, hogy átfogó IT stratégiát dolgozzon ki szervezete digitális és technológiai átalakulásához, amely illeszkedik üzleti céljaihoz. Stratégiai IT tanácsadásunk segíti tevékenységeinek automatizálását és digitalizálását, szoftverportfóliójának optimalizálását és a legújabb technológiák bevezetését.

Digitális átalakítási tanácsok

A digitális transzformációs tanácsadás az egész vállalatra kiterjedő, technológia alapú stratégiát határoz meg az üzleti folyamatok hatékonyságának javítására. Szakértőink segíthetnek az elavult és jelenleg nem hatékony IT szolgáltatási rendszerekről a felhő alapú infrastruktúrára való átállásban, amely racionalizálja a folyamatokat és lehetővé teszi új technológiák bevezetését.

IT stratégiai tanácsadás és új technológiák

Az IT stratégiai tanácsadás az üzleti kihívások és célok megértését, valamint a szükséges informatikai fejlesztési terv kidolgozását jelenti, beleértve a javasolt új technológiákat, amelyeket bevezetve versenyképes marad a piacon, és megfelel a modern ügyféligényeknek. Informatikai megoldási tanácsadásunk segít megtalálni a megfelelő egyensúlyt a piaci versenyképesség növelése és a modern ügyfelek igényeinek kielégítése között.

Szoftverportfólió-tanácsadás

Informatikai tanácsadóink mélyreható elemzést készítenek arról, hogy az Ön vállalkozása és alkalmazottai hogyan használják a meglévő vállalati szoftvereket, valamint az Ön vállalati mobilstratégiáját. Ezután javaslatokat tesznek a szükséges változtatásokra, új fejlesztésekre és harmadik féltől származó megoldások integrálására a meglévő akadályok felszámolása érdekében.

IT stratégiai tanácsadás és új technológiák

Elkötelezettek vagyunk az ügyfelek elégedettsége mellett, gondoskodunk az informatikai infrastruktúra és az üzleti adatok védelméről. Tanácsadóink, rendszerintegrátoraink és technológiai szakértőink mindent megtesznek az üzleti problémák zökkenőmentes kezelése érdekében, a probléma azonosításától a megoldás megvalósításáig. Ne aggódjon, végig vezetjük Önt és munkatársait az egész folyamaton.

VÁLTOZTATNA A JELENLEGI HELYZETEN?
KÉRJE IT TANÁCSADÁSI SZOLGÁLTATÁSAINKAT!

SIKERTÖRTÉNETEK

Válogatott sikertörténetek portfóliónkból

Büszkék vagyunk rá, hogy megoszthatjuk Önökkel néhány sikeres projektünket, amelyeket ügyfeleink számára megvalósítottunk. Portfóliónk kiterjedt, és számos iparágat, szektort magában foglal, a startupoktól a nagyvállalatokig. A következő történetek csak néhányat mutatnak be a számos kihívásból, amelyekkel megküzdöttünk, és az ügyfelek számára elért eredményeink közül.

nexenit dataminer

Inter Cars

Az Inter Cars Hungária Magyarország egyik meghatározó autóalkatrész kereskedelmi szereplőjeként szerződött partnereinek egyedi hűségpontrendszert és webáruházat biztosít. A komplex igények alapján meghatározott fejlesztés megvalósította a teljes hűségpontrendszer arculatának elkészítését, a webáruház backend és frontend oldali létrehozását, valamint a teljes rendszer integrálását a vállalati folyamatokba.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit mypackpoint

Just Design

A Just Design belsőépítészeti vállalkozás alapítója több mint két évtizedes tervezési és gyártási tapasztalatával, modern technikai megoldások és a folyamatosan változó trendek kombinációjával hozza létre ügyfeleinek elképzeléseit a belsőépítészeti tervezés és a különleges bútorgyártás területén. Az új weboldal kialakításánál a cél az volt, hogy az ügyfél könnyedén tudja frissíteni a tartalmat anélkül, hogy szakértői csapatra lenne szükség. Így a weboldal tartalmának 80%-át már a fejlesztői csapat bevonása nélkül is frissítheti.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit genius

I Hack My Life

A hagyományos életvezetési tanácsadással ellentétben az I Hack My Life komplex öncoaching rendszere határozottan a saját kezünkbe adja a hatalmat. A teljes arculati megjelenés, valamint a komplex informatikai kivitelezés előtt speciális üzletviteli tanácsadással is támogattuk ügyfelünket üzleti tervének összeállításában és a lehetséges nemzetközi terjeszkedési irányok kialakításában.

Ossza meg velünk IT igényeit

Olvassa el, hogy mit mondanak rólunk ügyfeleink

A NEXEN IT-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A kiválóság iránti elkötelezettségünket tükrözik az ügyfeleinktől kapott visszajelzések, akik folyamatosan kiválónak értékelik munkánkat.

Konzultációra van szüksége?

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!