A mobilalkalmazások számos vállalkozás digitális stratégiájának döntő részévé váltak

EGY JÓL KIALAKÍTOTT MOBILALKALMAZÁS SZÁMTALAN ELŐNYT NYÚJTHAT

A mobilalkalmazások fejlesztése általában több szakaszból áll, beleértve az ötletelést, a tervezést, a fejlesztést, a tesztelést és a telepítést.

A folyamat a mobilplatformok, a programozási nyelvek, a felhasználói élmény tervezése és a minőségbiztosítás terén jártasságot igényel. Összességében a mobilalkalmazások fejlesztése a szoftverfejlesztés létfontosságú területe, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kapcsolatba lépjenek az ügyfelekkel, és előmozdítsák a növekedést a mai mobil-vezérelt világban.

Natív alkalmazásfejlesztés

A natív alkalmazások fejlesztése magában foglalja az alkalmazások létrehozását kifejezetten egy adott platformra, például iOS vagy Android számára. A natív alkalmazások magas szintű teljesítményt és funkcionalitást kínálnak, de minden platformon külön fejlesztési erőfeszítéseket igényelnek.

Cross-Platform alkalmazásfejlesztés

Cross-platform alkalmazásfejlesztés olyan alkalmazások létrehozását jelenti, amelyek több platformon is futhatnak egyetlen kódbázis használatával. A többplatformos alkalmazások jelentős költségmegtakarítást és gyorsabb fejlesztési időt kínálnak, de feláldozhatnak bizonyos szintű teljesítményt és funkcionalitást.

Hibrid alkalmazásfejlesztés

A hibrid alkalmazások fejlesztése magában foglalja az alkalmazások létrehozását natív és webes technológiák kombinációjával. A hibrid alkalmazások egyensúlyt kínálhatnak a teljesítmény és a költséghatékonyság között, de több karbantartást és frissítést igényelhetnek, mivel webes technológiákra támaszkodnak.

Mobilalkalmazás fejlesztés

Tapasztalt mobilalkalmazás-fejlesztőkből álló csapatunk segíthet ötletei megvalósításában, és olyan mobilalkalmazás létrehozásában, amely megfelel vállalkozása és ügyfelei egyedi igényeinek. Akár natív iOS- vagy Android-alkalmazásra van szüksége, akár több platformon futtatható cross-platform vagy hibrid alkalmazásra, a szakértelmünkkel tökéletes megoldást kínálunk Önnek.

Fedezze fel mobilalkalmazás-fejlesztési szolgáltatásainkat, hogy többet megtudjon arról, hogyan segíthetünk vállalkozása sikerében a mobil korszakban.

Szeretne többet megtudni a mobil app fejlesztőinktől?

Forduljon bátran kapcsolattartónkhoz, ossza meg velünk projektjének részleteit és mi elmondjuk Önnek a tapasztalatainkat.

SIKERTÖRTÉNETEK

Válogatott sikertörténetek portfóliónkból

Büszkék vagyunk rá, hogy megoszthatjuk Önökkel néhány sikeres projektünket, amelyeket ügyfeleink számára megvalósítottunk. Portfóliónk kiterjedt, és számos iparágat, szektort magában foglal, a startupoktól a nagyvállalatokig. A következő történetek csak néhányat mutatnak be a számos kihívásból, amelyekkel megküzdöttünk, és az ügyfelek számára elért eredményeink közül.

nexenit passman secure login app

PassMan jelszókezelő

A PassMan kimondottan üzleti igényekre fejlesztett jelszókezelő, amely a legmagasabb titkosítási eljárással (AES-256 bit) védi az érzékeny üzleti adataid. A projekt során natív iOS és Android alkalmazás fejlesztésével egészítettük ki a már működő webalkalmazást.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit absolutely woman app

Absolutely Woman

A mobilalkalmazás három főbb funkciót kapott: az előfizetők hozzáférnek a zárt tartalmakhoz, egyedi fejlesztésű teendők és naptár modul, valamint a Wordpress-be integrált egyedi fejlesztésű push üzenetküldő plugin segítségével valósul meg a motivációs értesítések küldése. A projekt iOS és Android alkalmazás fejlesztésével valósult meg, melyhez a weboldal adja a backendet.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit heroe helyi rádiók app

HEROE App

A Helyi Rádiók Országos Egyesülete hazánk legnagyobb helyi rádiókat összefogó rádiós szakmai szervezete. A HEROE applikációjának segítségével közvetlenül hallgathatod kedvenc rádióadódat. A projekt natív iOS és Android alkalmazás fejlesztésével valósult meg.

Ossza meg velünk IT igényeit

Olvassa el, hogy mit mondanak rólunk ügyfeleink

A NEXEN IT-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A kiválóság iránti elkötelezettségünket tükrözik az ügyfeleinktől kapott visszajelzések, akik folyamatosan kiválónak értékelik munkánkat.

Konzultációra van szüksége?

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!