A mobilalkalmazások számos vállalkozás digitális stratégiájának döntő részévé váltak

EGY JÓL KIALAKÍTOTT MOBILALKALMAZÁS SZÁMTALAN ELŐNYT NYÚJTHAT

A mobilalkalmazások fejlesztése általában több szakaszból áll, beleértve az ötletelést, a tervezést, a fejlesztést, a tesztelést és a telepítést.

A folyamat a mobilplatformok, a programozási nyelvek, a felhasználói élmény tervezése és a minőségbiztosítás terén jártasságot igényel. Összességében a mobilalkalmazások fejlesztése a szoftverfejlesztés létfontosságú területe, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kapcsolatba lépjenek az ügyfelekkel, és előmozdítsák a növekedést a mai mobil-vezérelt világban.

Natív alkalmazásfejlesztés

A natív alkalmazások fejlesztése magában foglalja az alkalmazások létrehozását kifejezetten egy adott platformra, például iOS vagy Android számára. A natív alkalmazások magas szintű teljesítményt és funkcionalitást kínálnak, de minden platformon külön fejlesztési erőfeszítéseket igényelnek.

Cross-Platform alkalmazásfejlesztés

Cross-platform alkalmazásfejlesztés olyan alkalmazások létrehozását jelenti, amelyek több platformon is futhatnak egyetlen kódbázis használatával. A többplatformos alkalmazások jelentős költségmegtakarítást és gyorsabb fejlesztési időt kínálnak, de feláldozhatnak bizonyos szintű teljesítményt és funkcionalitást.

Hibrid alkalmazásfejlesztés

A hibrid alkalmazások fejlesztése magában foglalja az alkalmazások létrehozását natív és webes technológiák kombinációjával. A hibrid alkalmazások egyensúlyt kínálhatnak a teljesítmény és a költséghatékonyság között, de több karbantartást és frissítést igényelhetnek, mivel webes technológiákra támaszkodnak.

Mobilalkalmazás fejlesztés

Tapasztalt mobilalkalmazás-fejlesztőkből álló csapatunk segíthet ötletei megvalósításában, és olyan mobilalkalmazás létrehozásában, amely megfelel vállalkozása és ügyfelei egyedi igényeinek. Akár natív iOS- vagy Android-alkalmazásra van szüksége, akár több platformon futtatható cross-platform vagy hibrid alkalmazásra, a szakértelmünkkel tökéletes megoldást kínálunk Önnek.

Fedezze fel mobilalkalmazás-fejlesztési szolgáltatásainkat, hogy többet megtudjon arról, hogyan segíthetünk vállalkozása sikerében a mobil korszakban.

Szeretne többet megtudni a mobil app fejlesztőinktől?

Forduljon bátran kapcsolattartónkhoz, ossza meg velünk projektjének részleteit és mi elmondjuk Önnek a tapasztalatainkat.

SIKERTÖRTÉNETEK

Válogatott sikertörténetek portfóliónkból

Büszkék vagyunk rá, hogy megoszthatjuk Önökkel néhány sikeres projektünket, amelyeket ügyfeleink számára megvalósítottunk. Portfóliónk kiterjedt, és számos iparágat, szektort magában foglal, a startupoktól a nagyvállalatokig. A következő történetek csak néhányat mutatnak be a számos kihívásból, amelyekkel megküzdöttünk, és az ügyfelek számára elért eredményeink közül.

nexenit dataminer

Inter Cars

Az Inter Cars Hungária Magyarország egyik meghatározó autóalkatrész kereskedelmi szereplőjeként szerződött partnereinek egyedi hűségpontrendszert és webáruházat biztosít. A komplex igények alapján meghatározott fejlesztés megvalósította a teljes hűségpontrendszer arculatának elkészítését, a webáruház backend és frontend oldali létrehozását, valamint a teljes rendszer integrálását a vállalati folyamatokba.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit mypackpoint

Just Design

A Just Design belsőépítészeti vállalkozás alapítója több mint két évtizedes tervezési és gyártási tapasztalatával, modern technikai megoldások és a folyamatosan változó trendek kombinációjával hozza létre ügyfeleinek elképzeléseit a belsőépítészeti tervezés és a különleges bútorgyártás területén. Az új weboldal kialakításánál a cél az volt, hogy az ügyfél könnyedén tudja frissíteni a tartalmat anélkül, hogy szakértői csapatra lenne szükség. Így a weboldal tartalmának 80%-át már a fejlesztői csapat bevonása nélkül is frissítheti.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit genius

I Hack My Life

A hagyományos életvezetési tanácsadással ellentétben az I Hack My Life komplex öncoaching rendszere határozottan a saját kezünkbe adja a hatalmat. A teljes arculati megjelenés, valamint a komplex informatikai kivitelezés előtt speciális üzletviteli tanácsadással is támogattuk ügyfelünket üzleti tervének összeállításában és a lehetséges nemzetközi terjeszkedési irányok kialakításában.

Ossza meg velünk IT igényeit

Olvassa el, hogy mit mondanak rólunk ügyfeleink

A NEXEN IT-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A kiválóság iránti elkötelezettségünket tükrözik az ügyfeleinktől kapott visszajelzések, akik folyamatosan kiválónak értékelik munkánkat.

Konzultációra van szüksége?

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!