Az általunk nyújtott egyedi szoftverfejlesztés minden vállalat számára fontos.

SEGÍTJÜK AZ ÜZLETI FOLYAMATOK AUTOMATIZÁLÁSÁT

Szolgáltatásunk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy optimalizálják működésüket, versenyképesek maradjanak, és jobb értéket nyújtsanak partnereiknek.

Segítünk automatizálni az üzleti folyamatokat, csökkentve bizonyos feladatok elvégzéséhez szükséges időt és erőforrást, ami növeli a hatékonyságot és a termelékenységet. Az egyedi szoftverek versenyelőnyt biztosíthatnak ügyfeleinknek azáltal, hogy lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy egyedi és differenciált szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek.

Műszaki szakértelmünk a szoftverfejlesztésben

A szoftverfejlesztésben való jártasság megköveteli a programozási nyelvek, algoritmusok, szoftverarchitektúra és tervezési minták mély megértését. Fejlesztőink magas fokú szakértelemmel és tapasztalattal bírnak a különféle eszközök és technológiák használatában, mint például az integrált fejlesztői környezetek (IDE), a verziókezelő rendszerek és a hibakereső eszközök. Erős problémamegoldó készségekkel is rendelkeznek, és képesek együttműködni más fejlesztőkkel, illetve harmadik felekkel, hogy hatékony szoftvermegoldásokat hozzanak létre.

Professzionalitás abban, hogy a leghatékonyabb digitális megoldást nyújtsuk ügyfeleinknek

A szoftverfejlesztéssel kapcsolatos szakértelem a technikai készségek mellett megköveteli a szoftverfejlesztés üzleti és iparági kontextusának alapos megértését is. Projektmenedzsereink azonosíthatják ügyfeleink és a felhasználók igényeit, elemezhetik a piaci trendeket, és beépíthetik a visszajelzéseket annak érdekében, hogy a szoftver megfeleljen mind a felhasználók, mind a Partnereink igényeinek. Képesek folyamatosan szem előtt tartani a prioritásokat, például a teljesítményt, a biztonságot és a skálázhatóságot, hogy hatékony szoftvert hozzanak létre.

NEXEN IT Egyedi szoftverfejlesztés

Egyszerű megoldásokat kínálunk a legösszetettebb informatikai kihívásokra is

A NEXEN IT segít Önnek felmérni folyamatai és digitális technikái jelenlegi állapotát.

SIKERTÖRTÉNETEK

Válogatott sikertörténetek portfóliónkból

Büszkék vagyunk rá, hogy megoszthatjuk Önökkel néhány sikeres projektünket, amelyeket ügyfeleink számára megvalósítottunk. Portfóliónk kiterjedt, és számos iparágat, szektort magában foglal, a startupoktól a nagyvállalatokig. A következő történetek csak néhányat mutatnak be a számos kihívásból, amelyekkel megküzdöttünk, és az ügyfelek számára elért eredményeink közül.

nexenit absolutely woman app

Absolutely Woman

A mobilalkalmazás három főbb funkciót kapott: az előfizetők hozzáférnek a zárt tartalmakhoz, egyedi fejlesztésű teendők és naptár modul, valamint a Wordpress-be integrált egyedi fejlesztésű push üzenetküldő plugin segítségével valósul meg a motivációs értesítések küldése. A projekt iOS és Android alkalmazás fejlesztésével valósult meg, melyhez a weboldal adja a backendet.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit inter-cars icoin crm

Inter Cars

Az Inter Cars Hungária Magyarország egyik meghatározó autóalkatrész kereskedelmi szereplőjeként szerződött partnereinek egyedi hűségpontrendszert és webáruházat biztosít. A komplex igények alapján meghatározott fejlesztés megvalósította a teljes hűségpontrendszer arculatának elkészítését, a webáruház backend és frontend oldali létrehozását, valamint a teljes rendszer integrálását a vállalati folyamatokba.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit ihml i hack my life

I Hack My Life

A hagyományos életvezetési tanácsadással ellentétben az I Hack My Life komplex ön-coaching rendszere határozottan a saját kezünkbe adja a hatalmat. A teljes arculati megjelenés, valamint a komplex informatikai kivitelezés előtt speciális üzletviteli tanácsadással is támogattuk ügyfelünket üzleti tervének összeállításában és a lehetséges nemzetközi terjeszkedési irányok kialakításában.

Ossza meg velünk IT igényeit

Olvassa el, hogy mit mondanak rólunk ügyfeleink

A NEXEN IT-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A kiválóság iránti elkötelezettségünket tükrözik az ügyfeleinktől kapott visszajelzések, akik folyamatosan kiválónak értékelik munkánkat.

Konzultációra van szüksége?

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!