Átfogó alkalmazástámogatási és -karbantartási szolgáltatásokat kínálunk.

HATÉKONY DEVOPS

Tapasztalt szakembereinkből álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy szoftveralkalmazásai csúcsteljesítményen működjenek, és megfeleljenek az Ön vállalkozása és ügyfelei igényeinek.

Alkalmazástámogatási és -karbantartási szolgáltatásaink közé tartoznak a rendszeres frissítések, hibajavítások, biztonsági fejlesztések és műszaki támogatás, hogy alkalmazásai megbízhatóak, biztonságosak és naprakészek maradjanak. Tisztában vagyunk vele, hogy minden vállalkozásnak egyedi követelményei és kihívásai vannak, ezért személyre szabott támogatási és karbantartási csomagokat kínálunk, amelyek az Ön egyedi igényeihez szabhatók. Fedezze fel alkalmazástámogatási és -karbantartási szolgáltatásainkat, hogy többet megtudjon arról, hogyan segíthetünk Önnek maximalizálni szoftveralkalmazásai értékét és optimalizálni üzleti tevékenységét.

Frissítések

A szoftveralkalmazások naprakészen tartása a legújabb funkciókkal és biztonsági javításokkal kulcsfontosságú az optimális teljesítmény és biztonság érdekében. Az alkalmazástámogatási és -karbantartási szolgáltatásunk rendszeres frissítéseket és ad hoc frissítéseket tartalmazhatnak az alkalmazások naprakészen tartása érdekében.

Hibajavítások és hibaelhárítás

Még a legjobban megtervezett szoftveralkalmazások esetében is találkozhatunk problémákkal és hibákkal a működésük során. Az alkalmazástámogatási és -karbantartási szolgáltatásunk segíthet azonosítani és kijavítani ezeket a problémákat, hogy az alkalmazások zökkenőmentesen fussanak, és minimalizálják az esetleges állásidőt.

Technikai támogatás és oktatás

Az alkalmazástámogatási és -karbantartási szolgáltatásunk technikai támogatást és képzést is magukban foglalhatnak, hogy segítsenek munkatársainak hatékonyan használni a szoftveralkalmazásokat, és elhárítsák a felmerülő problémákat. Ez segíthet csökkenteni az informatikai részlegének terheit, és biztosíthatja, hogy alkalmazásai teljes mértékben kihasználhatók legyenek.

NEXEN IT Üzemeltetés

Szakértő DevOps mérnökeink segítenek összehangolni bármilyen nagy terhelésű, hibamentes rendszer szállítását, telepítését, fejlesztését, biztonságát és támogatását mikroszolgáltatási architektúrával – így üzleti stratégiája mindig a kiváló minőségű szoftverekre támaszkodhat.

Kezdje el a minőségi szoftverek használatát a NEXEN IT DevOps szolgáltatásával.

Stabil és hatékony IT a legkisebb erőfeszítéssel!

Szakembereink szorosan figyelemmel kísérik az Ön IT infrastruktúráját vagy annak összetevőit, és hatékony IT támogatási munkafolyamatokat állítanak fel.

SIKERTÖRTÉNETEK

Válogatott sikertörténetek portfóliónkból

Büszkék vagyunk rá, hogy megoszthatjuk Önökkel néhány sikeres projektünket, amelyeket ügyfeleink számára megvalósítottunk. Portfóliónk kiterjedt, és számos iparágat, szektort magában foglal, a startupoktól a nagyvállalatokig. A következő történetek csak néhányat mutatnak be a számos kihívásból, amelyekkel megküzdöttünk, és az ügyfelek számára elért eredményeink közül.

nexenit dataminer

Inter Cars

Az Inter Cars Hungária Magyarország egyik meghatározó autóalkatrész kereskedelmi szereplőjeként szerződött partnereinek egyedi hűségpontrendszert és webáruházat biztosít. A komplex igények alapján meghatározott fejlesztés megvalósította a teljes hűségpontrendszer arculatának elkészítését, a webáruház backend és frontend oldali létrehozását, valamint a teljes rendszer integrálását a vállalati folyamatokba.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit mypackpoint

Just Design

A Just Design belsőépítészeti vállalkozás alapítója több mint két évtizedes tervezési és gyártási tapasztalatával, modern technikai megoldások és a folyamatosan változó trendek kombinációjával hozza létre ügyfeleinek elképzeléseit a belsőépítészeti tervezés és a különleges bútorgyártás területén. Az új weboldal kialakításánál a cél az volt, hogy az ügyfél könnyedén tudja frissíteni a tartalmat anélkül, hogy szakértői csapatra lenne szükség. Így a weboldal tartalmának 80%-át már a fejlesztői csapat bevonása nélkül is frissítheti.

Ossza meg velünk IT igényeit
nexenit genius

I Hack My Life

A hagyományos életvezetési tanácsadással ellentétben az I Hack My Life komplex öncoaching rendszere határozottan a saját kezünkbe adja a hatalmat. A teljes arculati megjelenés, valamint a komplex informatikai kivitelezés előtt speciális üzletviteli tanácsadással is támogattuk ügyfelünket üzleti tervének összeállításában és a lehetséges nemzetközi terjeszkedési irányok kialakításában.

Ossza meg velünk IT igényeit

Olvassa el, hogy mit mondanak rólunk ügyfeleink

A NEXEN IT-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A kiválóság iránti elkötelezettségünket tükrözik az ügyfeleinktől kapott visszajelzések, akik folyamatosan kiválónak értékelik munkánkat.

Konzultációra van szüksége?

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!